Festivalbar

Dans deg inn i kvelden med DJ Austinat!

Hvor skjer dette?

Schous Kulturstasjon

Når skjer dette?

2. juni / 19:30

Etter Tacobitch-visningen ønsker vi velkommen til festivalbar med DJ Austinat! Gå inn i kvelden med digge toner og beats!

Martine Hammervold-Austinat aka dj Austinat hadde sin første gig med det skeive klubbkonseptet DRAMAqueen i mai 2018 og har siden reist landet rundt med dj-duoen med samme navn.Hun har blant annet spilt på Storgata 26, Brød & Sirkus og Pride i Oslo, Harstad, Trondheim, på Jaeger, FjellPride og Regnbuedagene i Bergen, i tillegg til sin faste residens på utestedet Elsker.På kort tid har hun markert seg som en dj med USB-en full av guilty pleasures, hits, r&b og hip hop, med en forkjærlighet for moombahton og egentlig alt med digg bass.

Austinat spiller låtene du trodde du hadde glemt, remixene du ikke forventer og får dansegulvet til å koke hele natta.Soundcloud: https://soundcloud.app.goo.gl/rYm57Sam3zKhn2aD7
IG: @austinatt

Siden 2002

Historien vår

Spin Off Forstudium i Dans er en ettårig danseutdanning i Oslo.

Siden 2002 har skolen vokst til å bli en velrenommert aktør i dansefeltet og et viktig springbrett til karrierer innen dans.
Historier
fra Spin Off Forstudium

Ti spørsmål

Med Carl Aquilizan

En brikke i den norske dansekunsten

Hvor gikk egentlig veien videre for de tidligere elevene?

Jubileumsintervju med Liv Greli

Jeg vil at flere skal kjenne på det som foregår inni dem når de danser, gleden over å bevege seg.

Et år på Spin Off

– intervju med Inger Flotve og Garance Goutard-Dekeyser

Med ambisjoner og vilje

- en dag på Spin Off Forstudium i Dans

Logo

Spin Off Forstudium i Dans er en 1-årig skole for de som i fremtiden ønsker å jobbe profesjonelt – som danser, pedagog eller koreograf.

© 2022 Spin Off Forstudium i Dans. | Schous Kulturstasjon: Trondheimsveien 2L, 0560 OSLO | Tlf: 22 36 02 00 | post@spinoff.no.
Your Cart 0

Your cart is empty